Bokningsmeny
  • Logga in
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Yogapaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Yogapaket

 

Vårt yogapaket är perfekt för dig som längtar efter att skämma bort dig själv eller någon annan som du tycker förtjänar en avkopplande upplevelse med yoga, god mat och övernattning - med naturen ständigt närvarande.

 

Vår certifierade yogalärare Ingrid Andersson har lång erfarenhet inom både yoga och mindfulness. Hon leder dig under en timme i ett boostande pass. Passet passar både erfarna yogis och nybörjare, och ger dig tid att bara vara, boosta din styrka, flexibilitet och rörelseglädje. Passet hålls i Huvudbyggnaden, om det inte är sommar och sol, då håller vi till ute i den friska luften.
På onsdagar och fredagar är passet 16:30

På lördagar och söndagar är passet 09:00

 

I yogapaketet ingår det eftermiddagsfika i huvudbyggnaden, bakat i vårt egna bageri en trappa ner och avnjuts bland de sköna sofforna i orangeriet, eller kanske framför brasan i lobbyn.

 

Till kvällen är det dags för fyrarätters middagen med valfri förrätt och varmrätt, kvällens dessert samt vårt omtalade chokladbord som avslut. I vår restaurang präglas menyerna av tradition, nyskapande och säsongens bästa råvaror – grönsaker från våra egna växthus, kött och ost från respektfullt behandlade djur som betar i Högbos hagar och ekologiska val så långt det går. Kika på vår meny här.

 

Efter en god natts sömn i något av våra sköna rum väntar frukostbuffén. En del plockar du själv. En del får du serverat såsom bröd (även det bakat i bageriet en trappa ner), äggröra och kanske en nygräddad våffla eller två. Sallader, tomater och ost producerar vi själva på bruket och ger ett härligt tillskott på buffén.

 

PS. Snart bygger vi ett helt nytt spa!

Den 15 augusti 2022 stänger vi därför vår Pool & Relax för renovering och vi lovar dig, det blir en förvandling värd att vänta på. Fram till dess är vår nuvarande Pool & Relax öppen som vanligt och du är välkommen att koppla av i poolen, bubbelpoolen och bastun.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: ons, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Bord i restaurangen
  Eftermiddagsfika 14:30-16:30
  Fyrarätters middag
  Övernattning
  Frukost
  Fritt Wi-Fi
  Fri parkering
  Yogatid klockan 09.00 eller 16,30

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Yogapaket. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod