Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Tvådagarspaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Tvådagarspaket

 

Det här är den perfekta naturupplevelsen för er som vill få endorfinerna att skutta av äventyrslust och smaklökarna att dansa av god mat.

Hej livsnjutare, Högbo bruk väntar på just dig. En skön utomhusmiljö med massor av möjligheter året runt – sköna promenadstråk, MTB, skidåkning och när du vill varva ner finns lika många ytor för avkoppling. Det bästa med tvådagarspaketet är att du hinner upptäcka extra mycket av vårt paradis.

 

Första dagen inleds med eftermiddagsfika, bakat i vårt eget bageri en trappa ner. Sött och salt av olika form, färg och smak avnjuts bland de sköna sofforna och fåtöljerna i orangeriet.

 

Till kvällen serveras en fyrarätters middag med valfri förrätt och varmrätt, kvällens dessert samt vårt omtalade chokladbord som avslut. I vår restaurang präglas menyerna av tradition, nyskapande och säsongens bästa råvaror – grönsaker från våra egna växthus, kött och ost från respektfullt behandlade djur som betar i Högbos hagar och ekologiska val så långt det går. Kika på vår meny här.

 

Efter en god natts sömn och förhoppningsvis en rejäl dos med livsnjutning väntar frukostbuffén. En del plockar du själv. En del får du serverat såsom bröd (även det bakat i bageriet en trappa ner), äggröra och kanske en nygräddad våffla eller två. Sallader, tomater och ost producerar vi själva på bruket och ger ett härligt tillskott på buffén.

 

Vi bygger ett nytt spa!

Vi lovar dig, det blir en förvandlig värd att vänta på, när du får stiga in i vårt nya spa. Under tiden får du som boende gäst fri tillgång till bastun mitt på bruket, nära spårcentralen, uthyrningen och sjön. Här finns en separat dam- och herravdelning med bastu och duschar. Vänligen observera att du behöver ta med handduk och hygienartiklar då det inte finns vid bastun. Du får även 50% på Parkbadet i Sandviken om du är sugen på ett badäventyr under ditt besök.

 

Vänligen notera
Tvådagarspaketet inkluderar ett fika, en fyrarätters middag och två frukost per person. Önskar du boka middag för den andra kvällen måste du ange det i rutan "Meddelande och speciella önskemål" i din bokning.

 

Längd på paketet: Från 2 dagar
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Middagstid
  1 x Eftermiddagsfika 14:30-16:30
  1 x fyra rätters middag
  Övernattning
  Frukost
  Fri tillgång till bastun på bruket
  Fritt Wi-Fi
  Fri parkering

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Tvådagarspaket . Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod