Vi har en enkel filosofi. Vi vill ha så mycket av det vi producerar så hållbart och nära oss det går. Denna kväll serverar vi en lyxig middag av bara det som växt på våra land och sprungit fritt i våra hagar. För smaken, känslan och livet – upplev denna kulinariska kväll i ett av våra växthus, med härodlat på tallriken och god sömn i något av våra rum i den brusande bruksmiljön.
Välj mellan fredag 16/9 eller lördag 17/9, 18.30 startar middagen i eventväxthuset. Ungefär så här skulle menyn kunna se ut...
Högbo sharing med öl
Salladsblad med lufttorkad Linderöd 24mån, inkokt fänkål med fänkålssalami från charken, rökt gårdsost från ysteriet, glödbakad kålrabbi, marinerad zucchini, nyskördade sockerärtor
Potatis med vin
Högbobacon, kantarell, örter
Rotselleri
Rotselleri i olika texturer, karljohansvamp
Morot, med nytt vin
Rökt gös, vaktelägg, krondill, kräftmajonnäs
Kål
Kåldolme ”griskind”, stuvad kål, rostad kålbuljong, torkade lingon
Betor
Variation på betor med ost från ysteriet, högbohonung och granskott
Högbos bär från friland och skog med likör
Blåbärsbavaroise, smultronsorbet, choklad crème, yoghurt, kanel
Till kaffet
Smaker av lingon
En mycket begränsad anpassning kan göras till intoleranser och allergier.
Efter en ljuvlig kväll och en god natts sömn i något av våra sköna rum väntar frukostbuffén. En del plockar du själv. En del får du serverat såsom bröd (även det bakat i bageriet en trappa ner), äggröra och kanske en nygräddad våffla eller två. Sallader, tomater och ost producerar vi själva på bruket och ger ett härligt tillskott på buffén.
Det blir inte bättre än så här, vi lovar.
Längd på paketet:
Från 1 dag
Paketet är öppet för försäljning:
2021-06-30 - 2022-09-18
Möjliga ankomstdagar:
fre, lör