Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Skidåkarpaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Skidåkarpaket

 

Här njuter du av bra skidåkning i vårt Officiella Vasaloppscenter. Däremellan bor, myser och äter du prisbelönt mat hos oss.

 

Skidpaketet inkluderar välkomstfika vid ankomst, en fyrarätters middag med valfri förrätt och varmrätt, kvällens dessert samt vårt populära chokladbord. Ja och så en härlig frukost såklart. Se våra menyer här.

 

Genom konstfrusna skidspår erbjuds en lång skidsäsong i Högbo. Natursnö i dagspår och elljusspår, skidshop med uthyrning och teknikträning, vallabod och bastu. Allt för att ge bra förutsättningar för en riktigt skön skidupplevelse. Läs mer.

 

Spårkort
Du väljer själv vilket kort du vill köpa till - två timmar, en dag eller tvådagars. Går att köpa i hotellreceptionen - dygnet runt - och hos Sportcentralen - vid starten för konstsnöspåret. Här finns även skiduthyrning för dig som är intresserad att prova något nytt eller inte har med egna skidor. Se priser här.

 

Varför ingår inte spårkort?
När det finns natursnö är skidåkningen gratis på Högbo Bruk och när det är konstsnö krävs spårkort. Vi har valt att inte inkludera spårkort i skidåkarpaketet för att du inte ska behöva betala för något som kan vara gratis när du är här. Det finns också olika typer av spårkort vilket ger dig möjligheten att välja det som passar just dig.

 

Vi bygger ett nytt spa!

Vi lovar dig, det blir en förvandlig värd att vänta på, när du får stiga in i vårt nya spa. Under tiden får du som boende gäst fri tillgång till bastun mitt på bruket, nära spårcentralen, uthyrningen och sjön. Här finns en separat dam- och herravdelning med bastu och duschar. Vänligen observera att du behöver ta med handduk och hygienartiklar då det inte finns vid bastun. Du får även 50% på Parkbadet i Sandviken om du är sugen på ett badäventyr under ditt besök.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Bord i restaurangen
  Eftermiddagsfika 14:30-16:30
  Fyrarätters middag
  Övernattning
  Frukost
  Fri tillgång till bastun på bruket
  Fritt Wi-Fi
  Fri parkering

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Skidåkarpaket. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod