Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Senior VIP

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Senior VIP

 

En komplett Högbo-vistelse till ett förmånligt pris för dig som fyllt 55 år!

 

Vi börjar med att duka upp eftermiddagsfika i orangeriet mellan kl. 14.30-16.30. Söta och salta godsaker av olika form, färg och smak bakat i vårt egna bageri avnjuts bland de sköna sofforna och fåtöljerna, eller kanske allra helst framför brasan i lobbyn.

 

Till kvällen väntar en fyrarätters middag i restaurangen. Här får du välja förrätt och varmrätt följt av kvällens dessert samt vårt populära chokladbord. Våra menyer präglas av tradition, nyskapande och säsongens bästa här- och närproducerade råvaror. Vi lovar dig en smakupplevelse som kittlar alla sinnen. Som det ska vara när du blir serverad något som inte bara är gott och vackert, utan också producerat på ett hållbart sätt. Klicka här för att se vår meny.

 

Efter en god natts sömn i något av våra sköna rum väntar frukostbuffén. Vårt bröd bakar vi i bageriet en trappa ner. Sallader, tomater och ost producerar vi själva och ger ett härlig tillskott på buffén. Påläggen är utvalda med omsorg. Äggen som vi kokar och gör äggröra på kommer från Alsbo ägg och är ekologiska.

 

Vare sig du vill varva ner eller njuta av en fartfylld aktivitet finns det oändligt med saker att göra på Högbo Bruk. Promenera runt området, besök våra charmiga butiker och hantverkare eller välj och vraka bland aktiva upplevelser så som cykling, vandring, yoga och äventyrsbana bland trädtopparna.

 

Vi bygger ett nytt spa!

Vi lovar dig, det blir en förvandlig värd att vänta på, när du får stiga in i vårt nya spa. Under tiden får du njuta och koppla av i Högbos vackra natur och kanske ta ett dopp i Dammsjön eller två.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Bord i restaurangen
  Eftermiddagsfika 14:30-16:30
  Fyrarätters middag
  Övernattning
  Frukost
  Wi-Fi
  Fri parkering

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Senior VIP. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod
;