Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Senior VIP

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Senior VIP

 

En komplett Högbo-vistelse till ett förmånligt pris för dig som fyllt 55 år!

 

Vi börjar med att duka upp eftermiddagsfika i orangeriet mellan kl. 14.30-16.30. Söta och salta godsaker av olika form, färg och smak bakat i vårt egna bageri avnjuts bland de sköna sofforna och fåtöljerna, eller kanske allra helst framför brasan i lobbyn.

 

Till kvällen väntar en fyrarätters middag i restaurangen. Här får du välja förrätt och varmrätt följt av kvällens dessert samt vårt populära chokladbord. Våra menyer präglas av tradition, nyskapande och säsongens bästa här- och närproducerade råvaror. Vi lovar dig en smakupplevelse som kittlar alla sinnen. Som det ska vara när du blir serverad något som inte bara är gott och vackert, utan också producerat på ett hållbart sätt. Klicka här för att se vår meny.

 

Efter en god natts sömn i något av våra sköna rum väntar frukostbuffén. En del plockar du själv. En del får du serverat såsom bröd (även det bakat i bageriet en trappa ner), äggröra och kanske en nygräddad våffla eller två. Sallader, tomater och ost producerar vi själva på bruket och ger ett härligt tillskott på buffén.

 

Vare sig du vill varva ner eller njuta av en fartfylld aktivitet finns det oändligt med saker att göra på Högbo Bruk. Promenera runt området, besök våra charmiga butiker och hantverkare eller välj och vraka bland aktiva upplevelser så som cykling, vandring, yoga och äventyrsbana bland trädtopparna.

 

PS. Vi bygger ett helt nytt spa!

Vi har stängt vår Pool & Relax för renovering. Vi lovar dig, det blir en förvandlig värd att vänta på, när du får stiga in i vårt nya spa.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Bord i restaurangen
  Eftermiddagsfika 14:30-16:30
  Fyrarätters middag
  Övernattning
  Frukost
  Fritt Wi-Fi
  Fri parkering

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Senior VIP. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod