Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: MTB-Paket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

MTB-Paket

 

Välkommen att ge dig ut i våra vackra miljöer på Högbo MTB Arena, trampa ur benen och utmana knoppen med svårare banor om så önskas. Med varierad terräng passar vår MTB-arena både nybörjare och elitmotionärer. Den är dessutom ett Officiellt Vasaloppscenter. Det innebär att vi erbjuder dig en kvalitetssäkrad cykelupplevelse året runt enligt höga krav på träningsmöjligheter, boende och teknikkompetens.

 

Efter motion utomhus, vad smakar bättre än gudomligt god mat på riktigt fina råvaror?

 

På eftermiddagen dukar vi upp fika, från vårt eget bageri en trappa ner. Sött och salt av olika form, färg och smak avnjuts bland de sköna sofforna och fåtöljerna i orangeriet, eller kanske framför brasan i lobbyn.

 

Till kvällen är det dags för fyrarätters middagen med valfri förrätt och varmrätt, kvällens dessert samt vårt omtalade chokladbord som avslut. I vår restaurang präglas menyerna av tradition, nyskapande och säsongens bästa råvaror – grönsaker från våra egna växthus, kött och ost från respektfullt behandlade djur som betar i Högbos hagar och ekologiska val så långt det går. Kika på vår meny här.

 

Efter en god natts sömn i något av våra sköna rum väntar frukostbuffén. En del plockar du själv. En del får du serverat såsom bröd (även det bakat i bageriet en trappa ner), äggröra och kanske en nygräddad våffla eller två. Sallader, tomater och ost producerar vi själva på bruket och ger ett härligt tillskott på buffén.

Vill du hyra cykel?
För dig som inte har egen cykel går det jättebra att hyra via Sportcentralen. Här finns de senaste modellerna från kända märken som Giant och Specialized.

 

Vi bygger ett nytt spa!

Vi lovar dig, det blir en förvandlig värd att vänta på, när du får stiga in i vårt nya spa. Under tiden får du som boende gäst fri tillgång till bastun mitt på bruket, nära spårcentralen, uthyrningen och sjön. Här finns en separat dam- och herravdelning med bastu och duschar. Vänligen observera att du behöver ta med handduk och hygienartiklar då det inte finns vid bastun. Du får även 50% på Parkbadet i Sandviken om du är sugen på ett badäventyr under ditt besök.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Bord i restaurangen
  Ringklocka & MTB karta
  Eftermiddagsfika 14:30-16:30
  Fyrarätters middag
  Övernattning
  Frukost
  Fri tillgång till bastun på bruket
  Fritt Wi-Fi
  Fri parkering

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för MTB-Paket. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod