Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Kanotpaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Kanotpaket

 

Känner du redan vinden i håret och doften av svensk skog? Det gör vi. På Högbo Canoe Arena finns en variation av fina paddlingsmöjligheter för både nybörjaren och den vana paddlaren. I den här naturupplevelsen ingår en kanadensare eller kajak för 2 personer som ni kan njuta av hela dagen och ända in på solnedgången. Om ni vill ha varsin går det jättebra att lägga till.

 

Ladda upp eller varva ner med eftermiddagsfika i orangeriet mellan kl. 14.30-16.30. Sött och salt av olika form, färg och smak, bakat i vårt egna bageri, avnjuts bland de sköna sofforna och fåtöljerna.

 

Till kvällen serverar vi er en fyrarätters middag i restaurangen. En valfri förrätt och varmrätt, kvällens dessert samt vårt omtalade chokladbord som avslut. Våra menyer präglas av tradition, nyskapande och säsongens bästa råvaror – grönsaker från våra egna växthus, kött och ost från respektfullt behandlade djur som betar i Högbos hagar och ekologiska val så långt det går. Kika på vår meny här.

 

Efter en god natts sömn i något av våra sköna rum väntar frukostbuffén. En del plockar du själv. En del får du serverat såsom bröd (även det bakat i bageriet en trappa ner), äggröra och kanske en nygräddad våffla eller två. Sallader, tomater och ost producerar vi själva på bruket och ger ett härligt tillskott på buffén.

 

Vi bygger ett nytt spa!

Vi lovar dig, det blir en förvandlig värd att vänta på, när du får stiga in i vårt nya spa. Under tiden får du som boende gäst fri tillgång till bastun mitt på bruket, nära spårcentralen, uthyrningen och sjön. Här finns en separat dam- och herravdelning med bastu och duschar. Vänligen observera att du behöver ta med handduk och hygienartiklar då det inte finns vid bastun. Du får även 50% på Parkbadet i Sandviken om du är sugen på ett badäventyr under ditt besök.


Vad & när vill du paddla?
Hör vi inget bokar vi in er kanot på ankomstdagen. Önskas kajak och/eller paddling nästa dag, vänligen ange det i "meddelanden och önskemål" när du bokar.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Bord i restaurangen
  Eftermiddagsfika 14:30-16:30
  Fyrarätters middag
  Övernattning
  Frukost
  Fri tillgång till bastun på bruket
  Fritt Wi-Fi
  Fri parkering
  Kanothyra - kanadensare/kajak

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Kanotpaket . Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod