Bokningsmeny
  • Logga in
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Gourmetpaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Gourmetpaket

 

Med gourmetpaketet får du åka på en smakresa som kittlar alla sinnen. Som det blir när man serveras något som inte bara är gott och vackert, utan också producerat på ett hållbart sätt.

 

Våra menyer präglas av tradition, nyskapande och säsongens bästa råvaror - grönsaker från våra egna växthus, respektfullt behandlade djur från Högbos hagar och ekologiska val så långt det går.

 

Ni inleder vistelsen med en eftermiddagsfika, från vårt egna bageri såklart. Till kvällen serveras en fyrarätters middag med valfri förrätt och varmrätt, kvällens dessert samt vårt omtalade chokladbord. Efter en god natts sömn väntar en härlig frukost.

 

Som alltid på Högbo Brukshotell får du fri tillgång till hotellets Pool & Relax, för att inte tala om naturupplevelser direkt utanför dörren. Vi blir inte förvånade om ni hittar en aktivitet eller två för lite extra livsnjutning i friska luften. I Högbo finns något för alla.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Bord i restaurangen
  Eftermiddagsfika 14:30-16:30
  Fyrarätters middag
  Övernattning
  Frukost
  Fritt Wi-Fi
  Fri parkering

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Gourmetpaket . Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod