Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Golfpaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Golfpaket

 

Grönt är skönt! För finns det något vackrare än välklippta golfbanor och perfekta greener i horisonten? Välkommen till en golfupplevelse på Högbo GK som med sin 27-hålsanläggning ligger inom gångavstånd från hotellet. 18-hålsbanan går i omväxlande skogs- och parkomgivningar med Jädraån slingrandes förbi flera av hålen. Banan är delvis kuperad med vissa tees och greener högt belägna. Sammanlagt 35 bunkrar ligger inbjudande utspridda över de 5790 metrarna. 9-hålsslingan med par 35 tar sig fram i relativt flack terräng med omgivningar av parkkaraktär.

 

Efter en dag på banan, vad smakar bättre än gudomligt god mat på riktigt fina råvaror?

 

Till kvällen serveras en fyrarätters middag med valfri förrätt och varmrätt, kvällens dessert samt vårt omtalade chokladbord som avslut. I vår restaurang präglas menyerna av tradition, nyskapande och säsongens bästa råvaror – grönsaker från våra egna växthus, kött och ost från respektfullt behandlade djur som betar i Högbos hagar och ekologiska val så långt det går. Kika på vår meny här.

 

Efter en god natts sömn i något av våra sköna rum väntar frukostbuffén. En del plockar du själv. En del får du serverat såsom bröd (även det bakat i bageriet en trappa ner), äggröra och kanske en nygräddad våffla eller två. Sallader, tomater och ost producerar vi själva på bruket och ger ett härligt tillskott på buffén.

 

Vi bygger ett nytt spa!

Vi lovar dig, det blir en förvandlig värd att vänta på, när du får stiga in i vårt nya spa. Under tiden får du som boende gäst fri tillgång till bastun mitt på bruket, nära spårcentralen, uthyrningen och sjön. Här finns en separat dam- och herravdelning med bastu och duschar. Vänligen observera att du behöver ta med handduk och hygienartiklar då det inte finns vid bastun. Du får även 50% på Parkbadet i Sandviken om du är sugen på ett badäventyr under ditt besök.

 

Ange golf-ID vid bokning

Vänligen uppge golf-ID på samtliga golfspelare i rutan "Meddelande och speciella önskemål" till hotellet.

Vänligen notera att om du bokar i sällskap med barn, tillkommer barnens greenfee.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Bord i restaurangen
  En greenfee Högbo el. Hofors GK
  Fyrarätters middag
  Övernattning
  Frukost
  Fri tillgång till bastun på bruket
  Fritt Wi-Fi
  Fri parkering

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Golfpaket . Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod