Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Padelpaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Padelpaket

 

Högbo padel erbjuder 3 utomhusbanor på bruket, varav en är singelbana som ingår i det här paketet. Önskar ni spela på dubbelbana vänligen ange det i "meddelanden och önskemål" när du bokar så återkommer vi med bekräftelse. Välj padeltid i nästa steg.

 

Ni laddar upp eller varvar ner med eftermiddagsfika i orangeriet mellan kl. 14.30-16.30. Sött och salt av olika form, färg och smak, bakat i vårt egna bageri, avnjuts bland de sköna sofforna och fåtöljerna.

 

Till kvällen serverar vi er en fyrarätters middag i restaurangen. En valfri förrätt och varmrätt, kvällens dessert samt vårt omtalade chokladbord som avslut. Våra menyer präglas av tradition, nyskapande och säsongens bästa råvaror – grönsaker från våra egna växthus, kött och ost från respektfullt behandlade djur som betar i Högbos hagar och ekologiska val så långt det går. Kika på vår meny här.

 

Efter en god natts sömn i något av våra sköna rum väntar frukostbuffén. En del plockar du själv. En del får du serverat såsom bröd (även det bakat i bageriet en trappa ner), äggröra och kanske en nygräddad våffla eller två. Sallader, tomater och ost producerar vi själva på bruket och ger ett härligt tillskott på buffén.

 

PS. Vi bygger ett helt nytt spa!

Vi har stängt vår Pool & Relax för renovering. Vi lovar dig, det blir en förvandlig värd att vänta på, när du får stiga in i vårt nya spa.

 

Racket & bollar

Racket finns att hyra och bollar finns att köpa på plats vid behov.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Paketet är öppet för försäljning: 2023-04-01 - 2023-09-30
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Padeltid på Singelbana
  Bord i restaurangen
  Fritt Wi-Fi
  Fri parkering
  Övernattning
  Frukost
  Eftermiddagsfika 14:30-16:30
  Fyrarätters middag

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Padelpaket. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod