Booking menu
English English

Selected offer: MTB-Paket

You haven't selected any dates yet

  Show all packages

MTB-Paket

 

Välkommen att ge dig ut i våra vackra miljöer på Högbo MTB Arena, trampa ur benen och utmana knoppen med svårare banor om så önskas. Med varierad terräng passar vår MTB-arena både nybörjare och elitmotionärer. Den är dessutom ett Officiellt Vasaloppscenter. Det innebär att vi erbjuder dig en kvalitetssäkrad cykelupplevelse året runt enligt höga krav på träningsmöjligheter, boende och teknikkompetens.

 

Efter motion utomhus, vad smakar bättre än gudomligt god mat på riktigt fina råvaror?

 

På eftermiddagen dukar vi upp fika, från vårt eget bageri en trappa ner. Sött och salt av olika form, färg och smak avnjuts bland de sköna sofforna och fåtöljerna i orangeriet, eller kanske framför brasan i lobbyn.

 

Till kvällen är det dags för fyrarätters middagen med valfri förrätt och varmrätt, kvällens dessert samt vårt omtalade chokladbord som avslut. I vår restaurang präglas menyerna av tradition, nyskapande och säsongens bästa råvaror – grönsaker från våra egna växthus, kött och ost från respektfullt behandlade djur som betar i Högbos hagar och ekologiska val så långt det går. Kika på vår meny här.

 

Efter en god natts sömn i något av våra sköna rum väntar frukostbuffén. En del plockar du själv. En del får du serverat såsom bröd (även det bakat i bageriet en trappa ner), äggröra och kanske en nygräddad våffla eller två. Sallader, tomater och ost producerar vi själva på bruket och ger ett härligt tillskott på buffén.

 

PS. Vi bygger ett helt nytt spa!

Vi har stängt vår Pool & Relax för renovering. Vi lovar dig, det blir en förvandlig värd att vänta på, när du får stiga in i vårt nya spa.

 

Vill du hyra cykel?
För dig som inte har egen cykel går det jättebra att hyra via Sportcentralen. Här finns de senaste modellerna från kända märken som Giant och Specialized.

 

Package length: From 1 day
Valid days for arrival: Mon, Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun

 

Package includes

  Table in the restaurant
  Bell and MTB track map
  Swedish Fika - coffee & cake 14:30-16:30
  Four course dinner
  An overnight stay
  Breakfast
  Free Wi-Fi
  Free parking

 

You might also be interested in

Book packages & offers

Change search
Close
The calendar displays available arrival days for MTB-Paket . Choose arrival day below or see more dates and other offers
Arrival date:
No. of rooms and guests:
Promo or Agent code